Gott Nytt Seglarår!

  • 31 dec 2022

image: Gott Nytt Seglarår!

LjSS medlemmar och sarmarbetspartners önskas Gott Nytt Seglarår!

2022 års alla seglaräventyr och tävlingar håller som bäst på att sammanställas i LjSS-bladet 2023. LjSS-bladet - vår egen klubbtidning fylld med medlemmarnas spännande berättelser och upplevelser från året som gått. LjSS-bladet kommer till er digiitalt och kommer att vara klar att läsa i slutet av januari, precis lagom till Båtmässan i Göteborg som öppnar 3 februari 2023.

Den som väntar på något gott - väntar på LjSS-bladet 2023!

LjSS vill återigen tacka Linnea & Josef Carlssons stiftelse för deras bidrag om 135 000 kr lagom till julafton. Detta bidrag hjälper klubbens alla verksamheter att fortsätta segla tryggt och säkert genom att vi kan köpa in en helt ny säkerhetsbåt som ersätter gamla Nökken.

LjSS Teamsegling laddar för Seglings Allsvenskan 2023 och laget har presterat enastående denna andra säsong och placerade sig på en fantastisk 9:e plats av Sveriges 18 bästa klubblag, LjSS är Uddevalla Kommuns enda seglingsklubb i denna högsta serie.

Detta nyhetstsinlägg skrivs på LjSS nya hemsida som vi är glada att sjösätta på själva Nyårsafton! Det kvarstår en del arbete, men LjSS ser en stor potentiell förbättring administrativt  som alla medlemmar har glädje av.

LjSS vill på detta sätt tacka alla medlemmar, samarbetspartners och sponsorer. Ni är alla så värdefulla för LjSS hela verksamhet. Stort TACK och vi jobbar tillsammans mot ett minst lika bra 2023!

2023 kommer vi att se ännu FLER SEGEL PÅ VIKEN, var så säker!

Från oss alla i styrelsen - till er alla - Ett riktigt Gott Nytt År!