Aktuella kurser

För aktuella datum, kurser, priser och anmälan se menyn till höger!

OBS - För att kunna deltaga i våra olika seglarskoleveckor behöver du vara medlem i LjSS och måste först registrera dig i vårt medlemssystem för att kunna anmäla dig till vår seglarskola. Medlemsavgiften ingår ej i kursavgiften. Som medlem är du försäkrad under din tid hos LjSS.

Rabatt vid bokning av flera seglarskoleveckor
För dig som vill segla flera veckor under sommaren erbjuder vi 400 rabatt vid bokning av din andra seglarskolevecka genom att välja kampanjkod.

Syskonrabatt

Syskon erhåller rabatt med 400 kr. Första barnet i familjen betalar full kursavgift och syskon nummer två eller tre fyller i kampanjkod.

Praktiska saker

Du behöver inte ha en egen jolle. Det får du låna av oss.

Seglarskolan hålls veckovis, varje dag mellan 9-15.30. Varje vecka börjar med upprop och indelning i grupper. Samtidigt hålls också ett kort föräldramöte med lite praktisk information. Du som deltar måste ha med dig kläder efter väder. Äger du ingen egen flytväst har vi flytvästar att låna ut.

Det blir tid för bad och lek också. Så ta gärna med badkläder och handduk. Glöm inte solskyddsmedel! En keps är också bra att ha. 

I kursavgiften ingår två mellanmål samt lagad lunch.

Du som förälder måste lämna in kostintyg samtidigt med anmälan om ditt barn är matallergiker.

Om det är blåser för lite eller för mycket för att bedriva seglarskola så hittar vi på andra aktiviteter. Seglarskola är det varje dag mellan klockan 9.00-15.30 – även när det inte går att segla. Tyvärr finns ju inga garantier för bra väderlek. :-)

Veckan avslutas med glass och diplomutdelning.

Vill du fortsätta segla efteråt?

Om du tycker det är kul att segla och vill fortsätta efter seglarskolan så är du varmt välkommen att börja träna hos oss!

Vi träffas varje tisdag och torsdag fortsätter där seglarskolan slutade. Du får provträna 2 veckor efter avslutad seglarskola innan du behöver betala träningsavgift.

Träningsavgiften är 700 kr maj-sept eller 200 kr/månad.

Mer information

Om du har ytterligare frågor eller funderingar så är du välkommen att skicka ett mejl till seglarskola@ljss.e

Du är också varmt välkommen att besöka oss på Strandvägen 26, bredvid Kallbadhuset.

Vi har träning varje tisdag och torsdag kväll från maj till slutet september för våra jolleseglare.

Välkommen!