Hoppa till sidans innehåll

Utmärkelser VKSFs årsmöte

29 NOV 2020 19:35
  • Skapad: 29 NOV 2020 19:35

I samband med VKSFs årsmöte så uppmärksammades några av alla dom som gör en stor insats i sin klubb och för seglingen på Västkusten.

LjSS är otroligt stolt och glad för att vår mätman Tommy Andersson samt alla LjSS seglarskoleinstruktörer är årets pristagare.

Här kommer VKSF's nominering:

Årets Eldsjäl: Tommy Andersson, VKSF

Tommy har under många år varit engagerat i seglingstekniska frågor, både som mätman och ledamot av SSFs tekniska kommitté och sammankallande i VKSFs tekniska kommitté. 

Tommy har varit adjungerad med ansvar för tekniska frågor i VKSFs styrelse sedan år 2000 och ledamot det senaste året.

Tommy har varit särskilt drivande i kölbåtsfrågor och LYS/SRS och hållit många uppskattade föreläsningar för kölbåtsseglare, utbildat många besiktningsmän och mätmän och ställt upp som mätman på många regattor, även i internationella sådana som t.ex Gotland Runt.

Innan Västkustens Seglarförbund bildades 2000 var Tommy ledamot i Bohuslän-Dals seglarförbunds styrelse och Tommy har under alla år också varit engagerad i Ljungskile SS och SS Viken Ägir. Tommys engagemang för segelsporten under flera decennier förärar därmed utmärkelsen Årets Eldsjäl 2020.

Årets seglarskoleinstruktör 2020: Alla SSFs certifierade seglarskolor på Västkusten

I våras var osäkerheten stor över om det överhuvudtaget skulle gå att arrangera seglarskola under rådande pandemi. Nu vet vi att det går!

Seglarskolorna har på ett fantastiskt sätt ställt om sin verksamhet, och med utgångspunkt från Svenska Seglarförbundets råd och riktlinjer genomfört dessa på ett smittsäkert sätt. Deltagarantalet har på många ställen varit rekordstort, vilket ställt ytterligare krav på instruktörerna ur ett smittspridningsperspektiv.

Tack vare alla fantastiska instruktörer som har arbetat under mottot ställ om – inte in, har hundratals barn, ungdomar och vuxna hittat till seglingen denna mycket annorlunda sommar.

Västkustens Seglarförbund vill rikta ett stort tack till samtliga seglarskoleinstruktörer 2020 för ett mycket bra arbete, och utse var och en av er till Årets seglarskoleinstruktör.

Skribent: Styrelen
E-post: Adressen Gömd

RS Tera Worlds

North Sails

Liros Ropes

Thordénstiftelsen

 Ljungskile Måleri

Kode Marin & Maskin

Postadress:
Ljungskile SS - Segling
c/o Gullberg, Krokusvägen 56
45932 Ljungskile

Besöksadress:
Strandvägen 26
45930 Ljungskile

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Svenska Sjö