Hoppa till sidans innehåll

Fina utmärkelser för LjSS

28 NOV 2019 00:11
Årets arrangör och Årets Miljöinsats samt Årets Ideella Ledare. Storslam för LjSS!
  • Uppdaterad: 28 NOV 2019 00:11

Västkustens Seglarförbund har utsett LjSS till Årets Arrangör 2019 samt även vinnare av det nya priset Årets Miljöinsats. Storslam till LjSS och fantastiskt fina utmärkelser som visar att LjSS verkligen är en modern klubb att räkna med. 

LjSS medlemmar ska känna en otrolig stolthet och den lilla klubben med det stora hjärtat har återigen visat att allt är möjligt. GRATTIS alla LjSSare!

Motivering Årets Arrangör 2019:

RS Tera Worlds 2019 var ett fantastiskt väl genomfört arrangemang enligt många deltagare och funktionärer. Informationen var tydlig och lätttillgänglig. Tävlingsområdet som spärrades av för biltrafik, var välfungerande för seglare, funktionärer och besökare. Det fanns en gedigen krisplan som aldrig behövdes tas i bruk, men kunde ge svar på allas "tänk om" frågor.

För de som inte ville följa seglingarna från land kunde man åka ut med turbåten Gustavsberg och se seglingarna från sjön. Det var gemyt hela vägen från incheckningen tills dess att seglarna åkte hem och tävlingsområdet packades ner.

Vid Svenska Seglarförbundets Seglarträff i helgen fick dessutom LjSS ordförande Helena Barne mottaga priset Årets Ideella Ledare. 

Motivering:

Klubben blommar som aldrig förr med stor juniorverksamhet. Fokus är på glädje, utveckling och gemenskap.
Verksamheten i klubben kröntes med ett Tera VM i somras. En tävling som även var diplomerad som ett Hållbart Event enligt Håll Sverige Rents standard.
Många krafter låg bakom detta mästerskap, men årets pristagare gör ett fantastiskt jobb långt utöver det vanliga!
Med ett stort engagemang och hjärta i seglingen utvecklar hon klubbens verksamhet till en allmän angelägenhet i Ljungskile med omnejd och sätter orten på kartan.

Skribent: Styrelsen
E-post: Adressen Gömd

RS Tera Worlds

North Sails

Liros Ropes

Thordénstiftelsen

 Ljungskile Måleri

Kode Marin & Maskin

Postadress:
Ljungskile SS - Segling
c/o Gullberg, Krokusvägen 56
45932 Ljungskile

Besöksadress:
Strandvägen 26
45930 Ljungskile

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Svenska Sjö