Hoppa till sidans innehåll

LjSS och Coronavirus

23 APR 2020 23:25
LjSS följer utvecklingen av Coronaviruset. Verksamhet kommer att planeras och genomföras så länge det är i linje med rekommendationerna med från Folkhälsomyndigheten och Riksidrottsförbundet.
  • Uppdaterad: 23 APR 2020 23:25

LjSS följer utvecklingen av Coronaviruset och uppdateringar från relevanta myndigheter. Vi hoppas att situationen snart förbättras men under tiden måste vi tillsammans begränsa smittorisken och den allmänna oro som Coronaviruset medfört.

Vår verksamhet kommer att planeras och genomföras så länge det är i linje med rekommendationerna vi får från Folkhälsomyndigheten och Riksidrottsförbundet. Vår verksamhet är frivillig och om ni drar andra slutsatser än myndigheterna kan ni självklart välja att inte delta under den period ni önskar.

LjSS uppmanar till försiktighet och uppmanar alla som på något sätt misstänker att man kan bära smitta att stanna hemma. Det gäller även om det finns eller att man misstänker smitta i familj eller närhet. Vid minsta tecken på sjukdom, kli i halsen, näsa som rinner, ont i huvudet, feberkänning vill vi att ni stannar hemma från träning och aktiviteten. Medlemmar med symptom kan vi komma att skicka hem. Vi ber om er förståelse i fall så sker.

LjSS har hittills vidtagit följande åtgärder:

  • Sommarens seglarskolor kommer att genomföras som planerats i nuläget. Om förutsättningarna skulle ändras återkommer vi med mer information.
  • Seglare kommer ombytta till träningen
  • All teori och samlingar sker utomhus och med avstånd
  • Föräldrar uppmanas att respektera våra regler
  • Vi serverar varm lunch och kommer att anpassa serveringen utomhus enligt nya riktlinjer från RF och Svenska Seglarförbundet. DETTA BESKED MEDDELADES 29 MAJ
  • Vi ser till att anpassa träningen med mindre grupper


Vi återkommer så fort vi har mer information att delge. Hör bara av er vid eventuella funderingar eller frågor. Om du har några besvär ska du i första hand kontakta 1177 Vårdguiden.

Här finns information från SSF

Här finns information från RF

Skribent: Styrelsen
E-post: Adressen Gömd

RS Tera Worlds

North Sails

Liros Ropes

Thordénstiftelsen

 Ljungskile Måleri

Kode Marin & Maskin

Postadress:
Ljungskile SS - Segling
c/o Gullberg, Krokusvägen 56
45932 Ljungskile

Besöksadress:
Strandvägen 26
45930 Ljungskile

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Svenska Sjö