Hoppa till sidans innehåll

DragonForce 65-nytt

31 OKT 2018 13:09
Kanske har du en DF65 som inte blivit sjösatt ännu eller tycker att det är dags att ta nästa steg och komma och segla med oss andra i klubben.
  • Skapad: 31 OKT 2018 13:09

DragonForce 65Eller är du bara nyfiken på att börja segla DF65 men har inte någon båt ännu. Kom ner till LjSS-klubbhus söndagen den 11/11 kl. 11:00 och ta med din båt så finns det möjlighet till att få tips och hjälp. Har du ingen båt ännu kanske en provsegling kan ändra på detta?

Två veckor senare, lördagen den 24/11, så är det dags för sista deltävlingen i ”Ljungskile Autumn Series”. En tävling där vi redan haft två deltävlingar, men denna sista räknas också som KM för oss medlemmar i LjSS, så har du missat tidigare seglingar, så kan du ändå vara med och vinna KM. Du blir då den första att få ditt namn ingraverat i vårt nya fina vandringspris. Samling är det klockan 10:30, med första start snarast därefter. Vi seglar ett par timmar, och tar sedan en sopplunch (som ingår i startavgiften på 50 kr). Sedan seglar vi på fram till klockan 15. Böna har utlovat att vi kör en After Sail efter seglingarna, så det blir ett trevligt samkväm i samband med prisutdelningen.

Som vanligt vid tävlingar är vi tacksamma om vi kan få hjälp av lite funktionärer. Det behövs hjälp med att lägga bana, koka soppa och skriva ner resultaten. Har du inte tid hela dagen, så är vi tacksamma för en timme eller två. Kan du hjälpa till, så hör av dig till Richard eller Bosse.

Fler segel på viken!

Skribent: Johan Barne
E-post: Adressen Gömd

RS Tera Worlds

North Sails

Liros Ropes

Thordénstiftelsen

 Ljungskile Måleri

Kode Marin & Maskin

Postadress:
Ljungskile SS - Segling
c/o Gullberg, Krokusvägen 56
45932 Ljungskile

Besöksadress:
Strandvägen 26
45930 Ljungskile

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Svenska Sjö