Hyra klubbjolle

Ljungskile Segelsällskap hyr ut 2-Kronor och RS Teror till klubbens medlemmar. Medlemskap är obligatoriskt.

När klubben bedriver organiserad träning och poängsegling får man som LjSS-medlem låna båt om man har betalt träningsavgiften om 600 kronor (Tera, Feva, 2-krona).

2-Krona är en tvåmansbåt, som även går att segla 3 eller eventuellt 4 beroende på ålder och storlek, med storsegel och fock. LjSS äger 4 st. 2-kronor och segelställen ligger i segelförrådet vid skylten”2-KRONA”.

RS Tera är en enmansbåt för personer i barn/ungdomsstorlek. Teran finns även med ett större segel som man som lite äldre med fördel kan segla. MAXVIKT: 70 KG

Klubbens Fevor hyr LJSS bara ut till kvalificerade besättningar vid tävlingar/läger i närområdet.

300 kr per dag för en Feva med godkännande från jollesektionen.

Tävlingssegel finns och får användas med särskilt godkännande från jollesektionen.

Jollarna får inte användas till ”eskadersegling”, utan skall användas i Ljungskileviken samt i vattnen runt Ulvön, Risön, Björkholmen, Oxholmen och Ekholmen.

VINDGRÄNS UTHYRNING: 8 m/s

Priser och villkor som gäller vid uthyrning:

Tvåkrona

300 kr per dag för en 2-krona

200 kr per dag och båt för andra dygnet eller för flera 2-kronor.

Feva

300 kr per dag för en Feva

200 kr per dag och Feva från andra dygnet

Jollesektionen skall kontaktas för godkännande att hyra Feva.

Tera

200 kr per dag för en Tera.

100 kr per dag för andra dygnet eller för flera Teror.

1500 kr per säsong – seglare har förtur till ”sin klubbtera” och sköter om den som sin egen.

Under seglarskola och om seglare ej kan närvara kan båten användas av annan person.

Hyra av klubbens båtar måste bokas i god tid.

Medlemsavgift och hyra av båt skall vara betald innan hyresdag.

Swisha LjSS SWISH 123 143 6955 (alternativt betala till bankgiro 867-1794)

Om skador inträffar på båten och dess utrustning står hyrestagaren för reparationskostnad eller självrisk via klubbens försäkring.

Eventuell skada skall OMEDELBART anmälas på whiteboardtavlan i segelförrådet samt till ansvarig med mail eller sms.

För bokning och kontakt för uthyrning:

SMSA Jussi Santonen 0730-39 10 47 Jussi kontaktar er så snart han har möjlighet.

Uppdaterad: 05 MAJ 2019 23:24 Skribent: Jollesektionen

North Sails